festdag.com

En skikkelig feststemt side – opplev festen!

Arranger en konsert!

concertDet å overraske noen som har bursdag med en privat konsert kan være veldig spennende, og også en fantastisk gave. Det trenger ikke å være noen som fyller år for å arrangere en privat konsert heller, du trenger bare mange gode venner og et flott sted for arrangementet.

De fleste norske artister reagerer veldig positivt på private arrangementer og er behjelpelige til å lage en pakke som passer din økonomi. En artist kan enten ta med et stort band eller kjøre en akustisk versjon, som faktisk de fleste har øvd inn spesielt for dette formatet. Det gjør opplevelsen rimeligere.

Viktig med sted

Det å arrangere en vellykket konsert krever at man velger et flott sted, som gjør opplevelsen god både for artisten og publikum. Velger man å ha konserten inne behøver konsertlokalet absolutt ikke å være stort. Ber du kun vennene dine, så er en intim stemning den beste. Det er viktig å tilpasse lokalet etter hvor mange du ønsker skal komme. Noen avholder en konsert i kjellerstuen sin eller kanskje i hagen, men hvis konserten skal være ute, så må man være forberedt på dårlig vær. Elektronikk og regnvær hører dårlig sammen.

Booke artisten selv

De fleste steder har lokale sangere eller band, som gjerne stiller opp ved at man tar kontakt selv. Større landskjente artister tar stort sett ikke imot bookinger selv, men har da et eget bookingselskap som tar seg av det meste med arrangementet. Da får man god informasjon av hva som trengs av utstyr og hva som kan gjøre arrangementet ditt til en stor suksess.


Privacy Policy