festdag.com

En skikkelig feststemt side – opplev festen!

Barnebursdag

Barnkalas-Stockholm-FödelsedagsfestMed småbarn i huset må man regne med å arrangere noen barnebursdager. Det finnes mange tilbydere i markedet som gjerne arrangerer bursdagsfesten for deg, men det blir sjelden så vellykket og koselig som å gjøre det selv. Barna er forventningsfulle i lang tid før den store dagen og vi voksne strekker oss ofte langt for å gjøre dagen perfekt for våre håpefulle.

Temabursdag

Har du en liten prinsesse kan du arrangere en prinsessebursdag – det er alltid en «hit» i barnas «rosa-periode». Er bursdagsbarnet av den litt «tøffere» typen er kanskje sjørøver- eller superhelt-bursdag en ide. Unger elsker som regel å kle seg ut, og det kan være lurt å ha noen ekstra «temaklær» liggende i tilfelle noen ikke har fått med seg at de skulle kle seg ut.

Utebursdag

En annen løsning kan være å ta hele feiringa utendørs, og da er uteklær tingen. Sommer- eller vintertøy. Dere kan velge å være rett utenfor boligen eller ute i marka. Her kan barna steke pølser og marshmallows på bål eller på grillen. Det være lurt å få med deg en voksen ekstra til å holde «tellinga» på barna om området er uoversiktlig. Pass på å at alle barna er med i leken. Bursdagskake kan også spises ute og det blir lite oppvask og rydding etter en utebursdag.


Privacy Policy