festdag.com

En skikkelig feststemt side – opplev festen!

Bryllupsfesten

bröllopNoen ønsker det tradisjonelle, andre vil ha et personlig preg. Bryllupsfesten er iallfall noe alle ser for seg at de skal oppleve kun én gang i sitt liv, og da er det viktig at den er vellykket både for brudeparet og gjestene.

Temabryllup har blitt mer populært, enten det bare gjelder fargevalg, eller om det tar for seg hele gjennomføringen av selskapelighetene. Har man ikke budsjett til å ha destinasjonsbryllup kan man gjenskape en palmestrand eller hyre inn et mariachiband for å skape den riktige atmosfæren. Gjestene vil ofte mer enn gjerne være med på å pynte og planlegge, og her kan mye spares inn av både tid og penger. I tillegg føler gjestene seg i større grad som en del av den store dagen.

Mange brudepar velger å lage små, personlige gaver til gjestene sine. Hva med en morsom tegning, eller for eksempel hjemmelaget konfekt? Gjestene eller brudepikene kan ta initiativ til å samle inn små beskjeder fra alle, som legges i en eske og leses opp på parets bryllupsdag. Det enkle er ofte det beste og mest minneverdige.

De aller fleste bruker lang tid på å planlegge bryllupsfesten sin, men det er viktig å ikke gå altfor mye opp i detaljene. Det skal være gøy for alle involverte!


Privacy Policy