festdag.com

En skikkelig feststemt side – opplev festen!

Feir med brask og bram

Hold årets hjemmefest

hemmafestHar du tenkt å planlegge en fest, er det viktig å sette seg og regne på hvor mye du ønsker å bruke, lenge før du setter i gang med noe som helst. For festbudsjettet er det viktigste i hele opplegget, og den mest sentrale delen av enhver begivenhet. Bestem deg for hvor mye du ønsker å bruke, og planlegg heretter. Det er også viktig å holde en fin balanse mellom pengene som brukes på forberedelsene og omgivelsene, og pengene du bruker på selve inventaret. For ingen fest er en fest uten drikke og mat, samtidig som ingen fest er en god fest uten gode omgivelser.

Minimer utgiftene selv om du har nok

Om du raskt legger merke til at du ikke har de store summene å bruke på din planlagte fest, behøver du ikke fortvile. Ikke alle som er millionærer eller vinnere av gevinster på casino kaster penger ut av vinduet – og man må alltid tilpasse festen etter sitt budsjett. Men om du er så heldig at du vinner en gevinst på nett, kan du lage en fin fest for å feire med familie og venner. Og ved å gjøre så mye som du orker selv, minimerer du utgiftene dine. Hvorfor kjøpe ferdiglagde kaker og mat når du kan lage selv – selv om du har litt ekstra å rutte med? Kanskje du kan invitere dine nærmeste venner over på forhånd, slik at de kan hjelpe til med pyntingen og bordsettingen mens du tar deg av maten? Slikt sparer man mye på, og samtidig har man det moro sammen!

Bruk festplanlegger

Det finnes flere gode programmer som lar deg planlegge festen digitalt, og bestemme alt på forhånd for å ha en god oversikt over alt som trengs. Alternativet er selvsagt å gå til spesielle mennesker som tjener penger på å arrangere fester – disse koster dog gjerne en god del ekstra, og de som oftest vil ikke ta på seg en fest med et budsjett på under ett hundre tusen kroner. Har du nok av penger i budsjettet, er dette ofte den enkleste varianten. Og siden de som planlegger er profesjonelle, kan du slappe av og fokusere energien din på å sørge for at festen blir en suksess.


Privacy Policy