festdag.com

En skikkelig feststemt side – opplev festen!

VR fest

FRANCE-VIDEO-GAMES-SHOWDet sies at gode venner er det beste man har, men vennskapet og hvordan man er sosial sammen har endret seg mye. Har du ennå ikke hørt om VR-fester, bør du kanskje oppdateres.

Selv om du sitter hjemme helt alene er vennene bare et trykk unna. Du trenger ikke engang å gå ut for å møte dem, festen kan jo arrangeres online og fenomenet er mer vanlig enn hva de fleste tror. Morsomt er det også!

Feststemte spill

Virtuell festing har blitt veldig vanlig og det beste av alt, det er billigere enn å gå ut. I dag finnes det utallige chatterom og avatarspill som fører folk sammen. Spill som Second Life og Sims er gode eksempler på dette, for her er du og vennene dine inne i skjermen og alt kan styres av deg. Her kan man se på TV sammen, spise eller til og med danse. Et spill som virkelig er feststemt er spilleautomaten Starburst, som gir deg muligheten til å chatte med andre i spillets lobby. Her kan man også dele gode historier om den gangen man vant ekte penger.

Bli med inn i fremtiden

Kanskje er vi få år unna det å sette på oss en brille som gjør at vi ved hjelp av tankene våre kan gå på fest, selv om vi er hjemme? Det første produktet som er på vei til å gjøre dette mulig er kanskje Samsungs Gear VR. Tenk hvor praktisk dette egentlig er: Du føler ikke for å møte folk i dag, fordi det tar for mye tid å pynte seg, men du kan allikevel bli med på festen, rett fra sofaen ved å ta på deg egne briller. Genialt!

Second Life

Ulike chatterom i spillene har blitt veldig populære. I spillet Second Life har de tatt chatterommene noen steg videre. Her kan du drømme deg bort i en helt egen virtuell verden, arrangere fester og bli kjent med mennesker verden over, i et helt eget spill.


Privacy Policy